Bronx Škofije in Oplast Kobarid za tretje mesto

bronx17

Kljub veliki želji in dobrim predstavam na igrišču se nobeni od primorskih ekip ni uspelo uvrstiti v veliki finale letošnjega futsal prvenstva. Tam bosta zasluženo nastopili ekipi Maribora in Litije. Gre za praktično profesionalni futsal ekipi sestavljeni iz vrste slovenskih reprezentantov in dodatno okrepljenih z vrhunskimi igralci in trenerji iz tujine. Tega nivoja ostale ekipe v ligi predvsem iz finančnih razlogov ne morejo doseči.

Trenutno je boj za tretje mesto največ po čemer lahko posežejo ostale ekipe in lahko smo izredno veseli, da je ena od teh tudi škofijski Bronx. Pot do najbrž najboljše uvrstitve v letošnjem prvenstvu med vsemi obalnimi ekipami, ki tekmujejo v 1 ligi pa bo vse prej kot lahka. Dvoboji s primorskim rivalom Oplastom iz Kobarida so vedno vroči in izenačeni, kar je pokazala že prva tekma v posočju na kateri so domači slavili z izzidom 3 proti 2.

Bronxi zatorej potrebujejo vsaj minimalno zmago, katero so ob podpori zveste publike zagotovo sposobni doseči. Domača ekipa si za letošnje predstave zagotovo zasluži polno dvorano na zaključni tekmi, še posebej, ker bo po srečanju zelo slovestno ne glede na sam končni izzid. Poleg podelitve pokalov in medalj obem ekipam bo domača ekipa imela še dva nagrajenca med posamezniki. Slaven Radiškovič med člani in Marko Žabič med starejšimi dečki sta bila namreč najboljša strelca v svojih kategorijah.

Tekma Bronx Škofije – Oplast Kobarid se bo odigrala v športni dvorani Burja na Škofijah v petek 28 aprila s pričetkom ob 20.00 uri.

www.fcbronx.si

 

Deli: