Bronxe ugnal odličen vratar

bronx 35.3.

 

Bronxi so drugo odločilno tekmo proti Mariboru izgubili z 2 proti 7 in zaključili s tekmovanjem v letošnji sezoni. Maribor se je pridružil ekipam Litije, Dobovca in Kobarida v polfinalu državnega prvenstva.  

Do tako željenega presenečenja in zmage Bronxov nad Mariborom žal ni prišlo. Krivec za to pa je še enkrat več fenomenalni vratar Maribora in državne reprezentance Damir Puškar, ki je dobesedno zaklenil svoja vrata in Bronxe spravljal v obup s svojimi neverjetnimi obrambami. Že na začetku so se Škofijoti dva krat znašli sami pred gostujočim vratarjem, vendar je bil le ta v obeh primerih uspešnejši. Za nameček pa so gostje iz protinapada še povedli. Nekako tako je izgledala cela tekma. Bronxi so se mučili in zapravljali priložnosti, gostje pa so z lahkoto izkoriščali svoje.

Veseli dejstvo, da so domači igralci do konca tekme kljub izgubljenem položaju igrali zavzeto, za kar so bili nagrajeni z dvema zadetkoma v gostujočem golu in glasna podpora številnih gledalcev, ki so se zavedali kakovostne razlike med ekipama in so Bronxe vzpodbujali skozi celotno srečanje.

Deli: