Capristars gredo v Zadar

Prve novice

Plesno navijaška skupina, ki jo sestavljajo deklice iz Škofij, se pripravlja na evropsko tekmovanje, ki bo v Zadru. Deluje v okviru "Gimnastičnega društva Capris. 

Plesno navijaško skupino CAPRISTAR sestavlja 12 deklet od 3. do 6. razreda, ki jih druži pozitivna energija, volja do skupinskega dela, veselje predvsem pa neizmerna ljubezen do plesa. Predano se posvečajo treningom, ki potekajo pod strokovnim nadzorom dveh trenerk. Izven telovadnice pa preživljajo skupaj prosti čas.

Zvrst plesa Cheer dance, je mešanica znanih zvrsti plesa kot so pom pon, hip hop ter mnogih drugih. Ples je zelo energičen in vsebuje izrazite gibe. Poleg tega pa je prepoznaven po »cofih«, ki so obvezni element omenjene zvrsti. 

Plesalke veliko časa namenijo raznoraznim nastopom in tekmam. Tako so tudi letos že nastopale na številnih tekmovanjih doma in v tujini, kjer so dosegle zavidljive rezultate. Naslednje tekmovanje, na katerega se pridno pripravljajo je EUROPEAN CHEERLEADING CHAMPIONSHIP (ECC), ki bo potekalo od 27. do 28.06.2015 v Zadru (HR).

Deli: