Renata odprla sladka vrata

Slaščičarba Renata

Otvoritev Slaščičarne Renata na Škofijah je bila zelo dolgo pričakovana. Danes se je končno zgodila, pospremljena z veliko čustvi, ko so se po eni strani odvalili kamni skrbi z obnovo in je končno vse nared, za pričetek dela. Nestrpno so jo čakali tudi krajani, prijatelji in vsi, ki imajo radi ter zaupajo Renati in Mateju Dobrinja. Mlad par se je zahtevnega opravila prenove in zagona nove dejavnosti namreč lotil z veliko energije, vztrajnosti, znanja in srca.

Vse to je bilo čutiti danes na otvoritvi, ko je bilo kljub sivemu dnevu v zraku čutiti same dobre misli in želje. Središče vsega dogajanja je bila in bo tudi v prihodnje drobna Renata, utrujena od dni hitenja in skrbi ter z iskricami veselja v očeh, ko je sprejemala čestitke za pogum in dobre slaščice. Slaščičarka je že 17 let, zaposlena je bila v Mlinotestu, kjer je nabirala izkušnje in znanja, ves čas odprta za dodatna usposabljanja in ustvarjalno domišljijo. Njena specialnost so torte. Mož Matej je bil hrbtenica in delovne roke projekta, ob tem pa še veliko prijateljev, sorodnikov, znancev. Vsi so poskrbeli za otvoritev, kot je na Škofijah že dolgo ni bilo.

Slaščičarna bo odprta vsak dan od 7. do 20. ure, mogoče bo popiti tudi kavo in kaj osvežilnega, zapeljevala pa bo z raznovrstnim pecivom, tortami...

Otrokom pa bo všeč njihov kotiček in predvsem črna stena. Zakaj črna? Da lahko s kredami rišejo po njej, seveda.

Renata in Matej, srečno in uspešno!

Fotogalerija

Deli: