Vabilo k igri na Elerjih

Center Sonček


V sredo, 4. novembra ob 11. uri, bomo na Elerjih, v gozdičku Centra Sonček namenu oziroma v uporabo otrokom predali kombinirano  otroško igralo.

Svet KS se je za nakup odločil konec lanskega leta in izbran je bil dobavitelj Levček d.o.o. Njihova igrala namreč odlikuje visoka kakovost, varnost in trajnost ter strokovna izvedba,  izdelana pa so v skladu z evropsko varnostno normo EN 1176. Vrednost igrala z montažo, pripravo zemljišča in postavitvijo je bila 3.600 evrov.

Pri iskanju primernega prostora smo se obrnili na Zvezo Sonček, s katero imamo tako Krajevna skupnost Škofije kot krajani Elerjev tradicionalno dobre odnose in pristno sodelovanje. Rezultat tega je tudi postavitev novega otroškega igrala na zemljišču Rekreacijskega Centra Sonček Elerji. Otroci Elerjev dobivajo nov prostor in kombinirano otroško igralo za igro, ki bo hkrati popestril Sončkove rekreacijsko-počitniške programe. Kajti KS Škofije daje igralo v uporabo vsem otrokom Elerjev in  vsem uporabnikom in obiskovalcem Sončka.

Igralo bodo namenu predali Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček, Edmond Gašpar, predsednik sveta KS Škofije in svetnica iz Elerjev Samanta Mikulandi. Pričakujemo vas  v gozdičku ob avtobusni postaji Elerji, oziroma na naslovu Centra Sonček Elerji, Elerji 29.

Deli: