Štirje dnevi zabave na Škofije privabili množico mladih

BRONX ŠAGRA ŠKOFIJE 2024

Letošnja šagra na Škofijah je izjemoma; zaradi praznika v četrtek trajala kar štiri dni. Kot običajno je prireditev, ki jo organizira Klub malega nogometa Bronx Škofije, zaznamovalo izjemno prizorišče, pester program, odličen obisk in še boljše vzdušje. 

Vsak prireditveni dan so obiskovalcem ponudili kar tri kakovostne nastopajoče skupine ali didžeje, tako da se jih je v štirih dneh na velikem odru, ob vrhunskem ozvočenju in razsvetljavi zvrstilo kar dvanajst.  Glasbeno izbiro so prilagodili tako, da je zadovoljila kar največ okusov in je vsak, ne glede na leta in preference, lahko našel nekaj zase. 

BRONX ŠAGRA ŠKOFIJE 2024

V želji, da se obiskovalci počutijo prijetno in varno, veliko pozornosti namenijo varovanju in zdravstveni oskrbi,  kar najbrž tudi pripomore, da kljub velikemu obisku nismo bili priča neprijetnim dogodkom. 

Da je športni kompleks na Škofijah imel tako podobo, kot jo na koncu vidijo obiskovalci, je bilo vloženega veliko truda, dela in sredstev. Zato gre velika zahvala za ureditev in pospravljanje prizorišča članom in podpornikom ter skupini mladih Škofjotov, ki so tudi letos nesebično priskočili na pomoč. 

Posebnost je tudi otroška šagra katero vsako leto dopolnjujejo in bogatijo. Letošnji vročinski val je bil idealen, da so za najmlajše izpeljali prav poseben dan v znamenju vode. Ob pomoči animatorjev Veselih rokic in Igrarije z Anjo so otrokom in nekaterim staršem omogočili vodno šagro v kopalkah. Da je bila zamisel zadetek v polno, priča polno prizorišče razigranih otrok in njihovih staršev.

BRONX ŠAGRA ŠKOFIJE 2024

Že tretje leto zapored je Škofijska šagra tudi dobrodelna. V sodelovanju z društvom Palčica pomagalčica so izpeljali dobrodelni srečelov, pekli dobrodelne palačinke in izvajali druge dobrodelne dejavnosti za otroke, ki živijo med nami. Vsa zbrana sredstva, kakor tudi del prihodkov iz lastnih dejavnosti, bodo Bronxi donirali pomoči potrebnim otrokom.

Šagra na Škofijah je zagotovo največji, najbolj odmeven in najbolj obiskan tovrstni dogodek v slovenski Istri. Da je vse tako kot mora biti, gre poleg članom in drugim podpornikom, nastopajočim in obiskovalcem, velika zahvala tudi zvestim donatorjem in pokroviteljem, ki cenijo trud pri organizaciji šagre in še bolj v športni dejavnosti. Njihova zvesta podpora je izjemno pomembna za sezono, ki je pred vrati. KMN Bronx bo še enkrat več v 1. državni ligi nastopal s kar petimi selekcijami. Od septembra pa vse do pomladi se tako v športni dvorani Burja obetajo številne tekme in ni dvoma, da bodo tudi to sezono zveste navijače razveseljevali  z odličnimi rezultati.

Pripravil: Željko Stanić 

Fotogalerija

Deli: